moniqueshobbyatelier.nl

Pixelhobby

Borduren zonder naald, ofwel schilderen zonder kliederen genoemd. Oude meesters herleven met Pixelhobby. Iedere foto kan omgezet worden in een pixelpatroon. Met de software maakt u zelf de patronen van de door uw gekozen onderwerpen.

Een fantastisch hobby voor jong en oud. Goed voor de fijne motoriek. Verbaas uw vrienden en begin vandaag nog met deze fantastische hobby en maak van uw mooiste of dierbaarste foto zo'n indrukwekkend Pixelhobby Meesterwerk.
www.pixelhobby.nl

De materialen van Pixelhobby zijn bij mij te bestellen. Neem hiervoor contact met mij op.
Wilt u het eerst een keer proberen voor u echt aan de slag gaat? Ik kom graag een demonstratie geven, of een kleine workshop met vrienden en/of familie. Voor de prijzen van de workshop kunt u kijken onder het kopje workshops. Ook voor kinderen is er een workshop met Pixelhobby. Kijk hiervoor bij het kopje kinderworkshops.


Hieronder een aantal foto's van werken die ik zelf heb gemaakt.

Deze sleutelhanger is gemaakt met lintjes, bedeltjes, kralen en een medaillon met pixelhobby. Deze sleuterhangers kunnen kinderen maken tijdens een kinderworkshop. Ze mogen zelf kiezen welk figuurtje ze gaan pixelen, welke kleuren lintjes en kralen ze mooi vinden en natuurlijk mogen ze de bedeltjes ook uitkiezen. Voor meer informatie zie kinderworkshops.

      


De volgende pixelhobby werkstukken heb ik gemaakt voor de kerstmarkt. Ze bestaan allemaal uit 1 basisplaat.

              

          

Met de medaillonen kun je leuke, kleine werkjes maken. Deze zijn erg leuk voor kinderen. Je kunt ze als sleutelhanger gebruiken (zie foto sleutelhanger), maar aan een ketting zijn ze ook erg leuk. De volgende medaillons zijn voor kerst.
Ik heb hier gebruik gemaakt van een pasfoto. Met een programma kun je je eigen foto gebruiken voor een pixelhobby kunstwerk.