moniqueshobbyatelier.nl

Workshops

Powertex

Powertex is een textielverharder. Met powertex kun je hele mooie beelden (voor zowel binnen als buiten) maken. Ook kun je er hele mooie schilderijen mee maken.
Er zijn verschillende workshops powertex die u kunt volgen.

De kleuren die bij deze beelden gebruikt worden kunt u zelf kiezen. Van de powertex zijn de volgende kleuren beschikbaar:
- Loodgrijs
- Brons
- Groen
- Ivoor
- Zwart
- Terra-Cotta
- Transparant
- Rood
- Okergeel
- Blauw

Daarnaast wordt er met powercolor en colortrix gewerkt om effecten te geven aan de beelden. Deze zijn er in veel verschillende kleuren, waardoor u het beeld de kleuren kunt geven die bij u interieur past of wat u een mooie kleur vindt.

Beeld Marjani

   

                       

Deze workshop kost € 47,50 p.p.

Zelf moet uw zorgen voor een oud T-shirt (het liefst wit, maar een andere lichte kleur kan ook).
Ook kunt u zelf kantjes meenemen, bijvoorbeeld van een oud tafelkleed of kleding.

Duo Grace + Pablo

  

Als u beide beelden gaat maken dan zijn de kosten € 79,50 p.p. 
Zelf moet uw zorgen voor een oud T-shirt (het liefst wit, maar een andere lichte kleur kan ook).


Beeld Mala

      

                                 Deze workshop kost € 35,00 p.p.
Zelf moet uw zorgen voor een oud T-shirt (het liefst wit, maar een andere lichte kleur kan ook).

Pixelhobby

Wilt u een keer kennismaken met pixelhobby? Dat kan! U kunt klein beginnen met bijvoorbeeld een medaillon of een kleine basisplaat. De voorbeelden van de medaillon en de kleine basisplaat zijn vooral gericht op kinderen. U kunt ook meteen met de gewone basisplaat beginnen. Als u een persoonlijke foto/afbeelding wilt maken is dit natuurlijk ook geen probleem. Wel moet ik hiervoor even kijken naar de grote en kwaliteit van de foto.

Tijdens een kennismakingsworkshop 'werken met pixelhobby' leer je hoe je moet werken met de patronen, hoe je deze moet lezen en andere praktische zaken zullen voorbij komen.

Deze workshop is erg leuk om samen met je kind te volgen. Pixelhobby is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar. Omdat het materiaal erg klein is, moet de fijne motoriek goed zijn. Je werkt tenslotte met een pincet. de foto's hieronder zijn een aantal van de projecten die ik zelf heb gemaakt. Natuurlijk kunt u zelf uit vele patronen kiezen of een foto van een dierbare.

  
Dit project is gemaakt aan de hand van een pasfoto.     Hier heb ik een pixelhobby medaillon gebruikt samen met lintjes en bedels.

Als u kennis wilt maken met deze leuke hobby schrijf u dan nu in!
We kijken dan samen naar wat u wilt gaan maken en wat de kosten hier voor zijn. Dit ligt eraan wat u wilt gaan maken. U kunt hiervoor contact opnemen met mij, via mail of via telefoon.Werken met lay-outs

U wilt graag zelf kaarten maken? Of u wilt een scrapalbum maken? Dit begint allemaal bij een lay-out. Een lay-out is de eerste opzet voor kaarten/scrappen. Er zijn een aantal technieken die je bij het maken van je lay-out kunt gebruiken. Tijdens deze workshops leert u hoe uw met een eenvoudige lay-out toch al een heel mooi resultaat kunt krijgen. De materialen die gebruikt worden tijdens deze workshops zijn vaak al in huis te vinden, waardoor u met de technieken thuis aan de slag kunt gaan. Daarnaast wordt er voor de afwerking gebruik gemaakt van kleine dingetjes zoals: knopen, strass-steentjes, glitterlijm, lintjes, bedeltjes en andere kleine dingetjes waar u makkelijk aan kunt komen. Ook zijn er veel verschillende mallen voor de cuttle-bug die u kunt gebruiken voor de afwerking van u lay-outs. Wilt u graag thuis verder maar heeft u bijvoorbeeld geen cuttle-bug? Geen probleem u kunt een aantal gestante en uitgesneden figuren meenemen om ze thuis te verwerken. Deze zijn ook te bestellen.

Hieronder een paar foto's van kaarten die gemaakt zijn met verschillende lay-outs maar dezelfde mallen van marianne design. Dit zijn maar een paar voorbeelden van lay-outs die u kunt gebruiken.

 

 

Deze workshop is verdeeld over 5 avonden. Voor deze 5 avonden betaald u € 30,- p.p.
Dit is inclusief alle materialen die u gaat gebruiken.

Scrappen voor beginners

Tijdens deze workshop leert u de beginselen van het scrappen. Verschillende technieken zullen hierbij voorbij komen. Deze technieken kunnen thuis meteen toegepast worden, vooral omdat de materialen die gebruikt worden bestaan uit lijm, een snijmesje, schaar, liniaal en papier. Natuurlijk komen er nog meer materialen aan bot. Zelf maak ik veel gebruik van de cuttle-bug en een snijmachine die veel figuren kan snijden. Dit zijn dure investeringen, vooal als je net gaat beginnen. Dit is voor deze workshop geen probleem, zoals al eerder is gezegd, deze workshop bestaan voornamelijk uit het leren van de basistechnieken.
U kunt tijdens de eerste avond al wat persoonlijke foto's meenemen, deze zullen pas later gebruikt gaan worden. Vooral wanneer het foto's zijn die u niet digitaal heeft of waar geen negatieven meer van zijn. Waarom dit is? Dat wordt duidelijk in de workshop.


Deze workshop is verdeeld over 5 avonden. Voor deze 5 avonden betaald u € 45,- p.p.
Dit is inclusief alle materialen die u gaat gebruiken.